divendres, 6 de març del 2009

INICI


Avui dia vivim en un món cada vegada més globalitzat, on tot allò que fa uns anys ens semblava molt llunyà ara està molt proper. Les tecnologies de la informació i el fenòmen de la inmigració van canviant la idea de món que fa uns quants anys tenien.

L'escola ès un reflex d'aquest canvi i dins les aules ens trobem amb una diversitat que cada vegada va en augment. Diversitat de cultures, creences, maneres de ser i fer, ritmes de treball,..


Per a mi aquesta assignatura hauria de donar-nos recursos i estratègies per tractat la diversitat cultural , que segurament seran aplicables a altres diversitats.

Quant els continguts de l'assignatura ens haurien d'ajudar a assolir una bona competència per poder treballar dins les aules que tenim actualment i assumir una cohesió social en paral·lel els ensenyaments i aprenentatges.

Des de la meva perspectiva el bloc serà un espai d'intercanvi de idees, reflexions i recursos per un aprenentatge significatiu que ens porti entre tots i totes a construir un móm on tothom tingui cabuda.

Com a reflexió vull compartir amb vosaltres un pensament que tinc. A vegades no calen gaires coses per treballar amb classes multiculturals, simplement aturar-nos a pensar, que puc fer per aquell nen o nena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada